Dnevni horoskop

 

 • Ovan

  Možda se osećate posebno emotivno danas i reagujete snažno na skoro svaku sliku koju vidite, bilo da je ratna slika ili mače na pragu. Duhovno, visoko ste motivisani i spremni da saznate sve životne tajne. Duhovne aktivnosti danas će naročito biti naglašene. Ako ste ozbiljni, započnite sa planiranjem odmah.
 • Bik

  Snovi i vizije danas će da dolaze i odlaze u vidu nesvesnih fotografija. Neki od ovih utisaka možda predstavljaju traumu ili fobiju koja je nadživela svoju korisnost i želi da budu oslobođena. Moguće je da ćete izvući kreativnu inspiraciju iz ovih shvatanja i iskoristite je kao osnovu za umetničke projekte. Do kraja dana osetićete emotivnu rasterećenost.
 • Blizanci

  Društveni događaji ili grupne aktivnosti mogu Vas dovesti u kontakt sa mnogo ljudi, bilo da su oni bliski prijatelji ili povremeni poznanici. Novo lice pojaviće se u Vašem životu, koje će da napravi razliku. Verovatno se nećete suzdržati od izražavanja svog mišljenja, tako da bi mogli da upadnete u probleme. Biće sve uredu ukoliko budete imali taktiku. Ostali će ceniti Vašu iskrenost.
 • Rak

  Fizički, danas bi trebalo da se osećate veoma snažno i energično, a takođe ste spremni da pravedno sagledate sve događaje i situacije. Ovo je veoma dobro, jer bi mogao da se pojavi izazov koji će doneti novu svrhu Vašem životu. Entuzijazam prožima Vaše biće u svakom momentu. Verovatno ćete biti izuzetno odlučni, bez obzira na veličinu zadatka.
 • Lav

  Romantična želja suprostaviće se duhovnim strastima danas, a Vi imate veliku želj da ih objedinite. Možda je Vaš ljubavni partner sklon duhovnosti isto kao i Vi i težite istim ciljevima. Većina strasti dolazi iz dubine Vaše duše. Dakle, ako ste skloni kreativnosti na bilo koji način, možda ćete želeti da unapredite ova osećanja kroz pisanje, slikanje ili muziku.
 • Devica

  Ukoliko ste trenutno u ljubavnoj vezi, Vaš odnos mogao bi se pomeriti na viši nivo posvećenosti. Možda odlučite da živite zajedno, verite se ili odredite datum venčanja. Ako ste već u braku možda odlučite da želite dete. Slobodni strelci mogu da očekuju da će uskoro privući nekoga. Spremni ste i šaljete jasnu signalizaciju dostupnosti potencijalnim partnerima.
 • Vaga

  Moguće je da ćete dobiti poziv za značajan društveni događaj. Ovo može biti prilika da se sastanete sa važnim ljudima koji bi mogli da unaprede Vašu karijeru na neki način, ili bi mogli biti uključeni u Vašu oblast interesovanja. Vaša energija i entuzijazam biće primećeni. Očigledno je da govorite iz srca kada diskutujete o onome šta Vam je na umu.
 • Škorpija

  Prethodno neiskorišćeni talenat mogao bi se pojaviti danas. Moguće je da ćete odlučiti da unapredite ovaj talenat i stvorite novu veštinu koja će Vam pomoći u svakom poslu kojem se posvetite. Ovaj dan je veoma pogodan za ovo. Trebalo bi da ste puni energije i entuzijazma i u stanju da se upustite u bilo koji težak zadatak. Osećate se fizički nadmoćno. Ovo je dan izazova i novih poduhvata.
 • Strelac

  Romantične strasti mogle bi Vas motivisati da unapredite svoj fizički izgled. Možda se odlučite za vežbanje, promenu načina ishrane ili eksperimentisanje sa novom odećon ili frizurom. Verovatno ćete dobiti rezultate koje ste želeli. Uz ogromnu količinu energije i entuzijazma iznenadićete sebe rezultatima koje ćete postići u bilo kojoj oblasti aktivnosti.
 • Jarac

  Nagla, pozitivna promena u vašem finansijskom stanju bi se mogla desiti danas. To bi moglo da bude povećanje plate, neki dodatni bonus ili neka isplata. Šta god da je u pitanju imaće veliki uticaj na vaš život. Takođe, možda ćete otkriti neki skriveni talenat koga prethodno niste bili svesni. To bi isto moglo da utiče na odluke koje ćete donositi u budućnosti. Ne bojte se, svaka promena je uvek dobrodošla.
 • Vodolija

  Informacije dobijene od prijatelja fokusiraće Vas na novi cilj. Možda imate mnogo novih ideja kada su projekti u pitanju. Danas ćete biti u mogućnosti da uvidite koji od tih projektata je najprioritetniji. Potrudite se da se što više krećete. Šta god da radite, prvo sakupite sve informacije pre nego što počnete. Postoji šansa da izgubite vreme u potrazi za potrebnim resursima.
 • Ribe

  Danas je vrlo moguće da dođe do promene pravca. Moguće je da ćete upoznati nekog novog ili naleteti na nekog koga niste videli dugo vremena, ko će Vam pružiti priliku da promenite posao. Ili bi moglo da postane jasno da treba da se posvetite umetnosti ili hobiju puno radno vreme. Koji god da je slučaj, ovo je veliki dan kojem treba da se prepustite, čak i ako sumnjate. Vaša poslednja dostignuća obezbediće Vam prednost.


Komentari

LIKE-uj nas na FB!