Dnevni Poslovni Horoskop

 • Ovan

  Unesite malo više emocija i sebe u to što radite. Pokažite kolegama da radite taj posao zato što volite, a ne samo zbog obaveze ili plate koja vas čeka na kraju. Ako se ne osećate tako onda je vreme da potražite nešto novo.
 • Bik

  Danas ste u teškoj poziciji. Da bi krenuli napred sa poslom, izgleda da ćete morati stati nekom na prste. Ipak budite razumni i osećajni prema toj osobi jer moglo bi sve da vam se vrati kako se posao bude odvija dalje.
 • Blizanci

  Ukazaće vam se dobra finansijska prilika. Da li će to možda biti povećanje plate ili neki bonus zavisi od vas i kako ćete odigrati sledeći potez. Obratite pažnju na sitnice koje će vam ukazati u kom smeru da krenete. Isplata će biti veoma zadovoljavajuća.
 • Rak

  U većini slučajeva osećate se pouzdano u poslu koji obavljate. Danas ćete ipak osetit da nešto nije u redu. Mali glas koji će se javiti i skrenuti pažnju na to da budete oprezni i sagledate stvari sa svih strana. Obavezno ga poslušajte, isplatiće vam se.
 • Lav

  Neko ko se ponaša kao šef vam skreće pažnju i usmerava vas u pogrešnom smeru. Obavezno im skrenite pažnju na to kako takav stav utiče na vas. Naravno, nemojte biti grubi kada se budete obratili toj osobi. Umesto toga, usresredite se na lična osećanja i ukažite im poštovanje koje zaslužuju.
 • Devica

  Okruženi ste energijom koja vas čini nervoznim. Osećate pritisak sa svih strana i to utiče na vaš učinak na poslu. Želeli vi to ili ne, naći ćete se usred teške situacije. Budite strpljivi sa kolegama i pokušajte da ne reagujete naglo.
 • Vaga

  Žene će verovatno biti veoma važni resursi za vas danas na poslu. Poslušajte šta imaju da vam kažu i obratite posebnu pažnju na njihove savete. Imaju drugačiji pogled na situaciju u kojoj se nalazite i mogu vam dosta pomoći sa svojim savetima. Slušajte pažljivo.
 • Škorpija

  Fokusirajte se na nešto veće i nešto što je u trendu, umesto što se bakćete sa dnevnim usponima i padovima. Ogovaranja i beznačajne ideje sa radnog mesta će vas sigurno sputati ako im dopustite. Ne podležite im tako lako. Okrenite svoju pažnju ka nečem pametnijem i većem.
 • Strelac

  Nalazite se u teškoj situaciji gde morate da ispoljite veliku samouverenost i ako se još uvek osećate pomalo ranjivi i slabi. Ne dopustite da vas preplavi to osećanje nesigurnosti. Skupite svoju snagu i krenite napred, ljudi će vas pratiti.
 • Jarac

  Početkom dana možda ćete biti malo neodlučni i nesigurni. Kako dan bude prolazio vaše samopouzdanje će polako rasti a samim tim i vaša odlučnost. Ipak, odložite bilo kakvo donošenje teških odluka do poslepodne ili uveče.
 • Vodolija

  Sada je pravi trenutak da potražite posao koji će vam pružiti priliku da iskažete svoju kreativnost. Lako ćete se izdojiti u poslovima koji zahtevaju maštovitost i dovitljivost. Ne dopustite da ovi vaši divni kvaliteti propadnu.
 • Ribe

  U iskušenju ste da krenete napred sa nečim i ako znate duboko u sebi da to možda i nije najpametnija stvar. Dve strane vaše ličnosti su u konfliktu i otežavaju vam da donesete pravilnu odluku. Odložite bilo kakvo donošenje odluka za sada.

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori