Kulinarstvo

Kulinarstvo

Praznici su pred vratima. Zato morate da se opskrbite novim originalnim receptima za jela koja bi ne samo dobro izgledala na stolu, već bi se istopila i na jeziku. Medena svinjetina (ili teletina), o kojoj ćemo vam danas pisati, upravo je takvo jelo. Istina je, da neće dugo opstati na stolu jer će je gosti pojesti u slast!

Kulinarstvo

Posedujući nenadmašnu aromu i ukus, kafa privlači sve više obožavalaca. Ovo je odličan napitak za zagrevanje tokom hladne sezone. Postoji ogroman broj recepata za njegovu pripremu. "Dnevni magazin" nudi vam 6 popularnih i nekomplikovanih recepata za kafu. Počastite svoje drage ljude ovim toplim delicijama tokom odmora, dok uživate u vašim lepo okićenim stanovima tokom hladnih novogodišnjih praznika!

Kulinarstvo

Zdravo! Već godinama živim na relaciji Nemačka - Austrija i od jedne komšinice, divne bake 5 unučića, dobila sam njen recept za kupus, koji sam probala kod nje na ručku i oduševila se koliko je ukusan. ona ga pravi po potrebi od novembra pa čak do februara, dakle celu zimu. U ovom članku ću vam reći kako uspešno fermentirati kupus za zimu. Ovu metodu koristim svake zime, uvek sam zadovoljna rezultatom.

Kulinarstvo

Otvorite teglu tako priželjkivanog, mirisnog, domaćeg džema od malina pravljenog sopstvenom rukom, a zatim ugledajte sivo-smeđe, čupave mrlje buđi. Česta situacija, zar ne? U ovom neprijatnom trenutku pojavljuje mi se jedno jedino pitanje u glavi: da li da ga bacim ili pojedem, zatvarajući oči pred onim što sam video?