Osećam se odlično! Mnogo mi je bolje i verujem da ću se za dva meseca vratiti na snimanje i ponovo pozdravljati publiku, poručila je supervizor kviza, koja se oporovali od operacije kičme.

Supervizor najgledanijeg kviza u Srbiji "Slagalica" Milka Canić (69) vraća se na male ekrane posle pazuze duge skoro godinu i po dana koju je napravila zbog operacije kičme. Milka je otkrlila da je mnogo smršala posle operacije, kojoj se podvrgla u decembru 2012. i da će se pred povratak na male ekrane, koji očekuje za dva meseca, potruditi da se vrati staru kilažu.

"Dobro veče", bilo je prvo što je kroz osmeh rekla supervizor "Slagalice".

"Osećam se odlično! Mnogo mi je bolje i verujem da ću se za dva meseca vratiti na snimanje i ponovo pozdravljati publiku kviza "Slagalica" mada sam i sve ovo vreme od kuće pripremala zadatke za takmičare. Drago mi je što me se publika još seća. Ne želim da se javno eksponiram dok se ne vratim poslu. Mnogo sam smršala posle svega što se dogodilo, pa želim malo da vratim kilažu"; rekla je Cenićeva, ali nije otkrila koliko je kilograma smršala.

"Neću vam reći koliko sam smršala", rekla je Milka.

Podsetimo, Milka Canić je u decembru 2012. izostala sa jednog snimanja "Slagalice", nakon čega je nastao haos na društvenim mrežama jer su se mnogi raspitivali gde je čuvena supervizorka. Ona je tada ispričala da je operisala kičmu kao i da zadatke za kviz priprema od kuće.

"Operisala sam kičmu i odlično se osećam, ali period oporavka još uvek traje. Kod kuće sam i potpuno sam pokretna, ali kada snimamo, mi uradimo nekoliko emisija i prinuđena sam da sedim po pet sati u studiju, a trenutno to ne mogu zbog oporavka. Od kuće pripremam zadatke, a kada gledam emisiju, gledaocima poželim dobro veče", rekla je tada Canićeva.

Izvor: Kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori