Turska serija Sulejman Veličanstveni i njeni junaci već treću sezonu je najgledanija na Balkanu. I s pažnjom se prati sve što se dešava oko glavnih junaka. Pa tako je u žiži i ova fotografija sa koje se smeše junaci koji će se u seriji međusobno pobijati.

Ko bi rekao da će braća Selim i Bajazit rame uz rame da se fotografišu. Zapravo to možda i nije tako čudno.

Inače, oni su veliki prijatelji kad se ugase kamere.

Na ovoj selfie fotografiji vidimo glumca koji tumači lik Selima (sina sultana Sulejmana koji će i zauzeti njegov tron). Osim njega na fotografiji su i glumac koji tumači ulogu Bajazita, mladi Džihangir koji tumači ulogu bolesnog sina sultana te simpatični sluga Zumbul aga koji pokazuje rukom kao da želi da ga neko nazove.

Inače, u poslednjoj sezoni, nakon što umre Hurem, slede zanimljive scene borbe braće Selima i Bajazita za nasledstvo očevog trona.

I u stvarnom životu, ne samo u seriji, Selim će zbog prijestolja ubiti svog brata Bajazita….

Jedina devojka levo na fotografiji tumači ulogu mezimice i žene koja je Selimu izrodila sinove. Zanimljiv je način na koji se glumica u seriji izborila da osvoji srce mladog Selima.

Još možemo samo reći da je sultanija Hurem u seriji pred svoj sam kraj naredila svojim slugama da ubiju mezimicu svog sina, ali želja joj se nije ostvarila, čak je ova nakon smrti Hurem uzela sa ruke i njen prsten koji je poklon i ručni rad sultana Sulejmana.

Izvor: Kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori