- Ovo ostvarenje predstavlja sublimat njegovog života, a za taj projekat već su počele detaljne pripreme, zbog čega se on i vratio u Srbiju. Jedini Žarkov uslov je bio da u filmu bude prikazana i priča druge strane i da on ne tumači glavni lik - kaže izvor blizak poznatom glumcu.

Otkako se Žarko Laušević pre deset dana vratio u Srbiju nakon više od 15 godina,mnogo se spekuliše o njegovim planovima, a priča se da će slavni glumac u Beogradu snimati film o sebi.

- Ovo ostvarenje predstavlja sublimat Lauševićevog života, a za taj projekat već su počele detaljne pripreme, zbog čega se on i vratio u Srbiju. Snimaće se na više lokacija u Srbiji, Vrnoj Gori, ali i Americi, gde je on godinama bio u dobrovoljnom izgnanstvu. Jedini Žarkov uslov je bio da u filmu bude prikazana i priča druge strane i da on ne tumači glavni lik. Ovaj projekat radiće se po njegovim knjigama “Godina prođe, dan nikada”, i “Druga knjiga” – navodi izvor “Naših novina” koji dodaje da će u ovom igrano-dokumentarnom ostvarenju Lauševića glumiti njegov kolega čije se ime čuva u tajnosti, dok će Žarko imati sporednu ulogu.

Printskrin: Youtube/Izdavačka kuća HIPATIA

Poznati glumac trenutno živi u porodičnom stanu svoje majke u Beogradu, i viđa se samo sa najbližim prijateljima, a kolege ga ubeđuju da bi ovde mogao veoma brzo da dobije angažmane u filmovima i serijama. Prema nezvaničnim informacijama, Laušević se najčešće viđa sa Draganom Bjelogrlićem, a nedavno se video i sa Srđanom Dragojevićem. I oni ga hrabre i navode da će mu pomoći ako bude želeo da u Beogradu otvori školu glume.

 

 

 

(Telegraf)

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori