Nisam mogla da biram gde ću se roditi, ali mogu da biram gde ću da živim i gde sam srećna, poručila na Fejsbuku iz Amerike Kebina miljenica.

Jezik brži od pameti!
Nataša Kojić Taša, ćerka Dragana Kojića Kebe,posle samo nekoliko godina boravka u Americi želi da zaboravi svoje korene. Na Fejsbuku je pljunula po Srbiji, a njen status na engleskom jeziku lajkovala je čak i njena majka Olja.

- Nažalost, nisam mogla da biram gde ću se roditi, ali mogu da biram gde ću da živim i gde sam srećna. Volim Ameriku svim srcem. Rođena sam u zemlji u kojoj su svi ratnički orijentisani i u kojoj je biti srećan skoro kao ultimativni greh  - tvrdi Nataša.

Pop pevačica očigledno nema nameru da se vraća u Srbiju, ali ne znamo koji je razlog da o zemlji u kojoj su ona i njena porodica sasvim ravnopravni građani govori tako ružno.
Inače, Nataša se u Ameriku uputila pre šest godina, po završetku studija Muzičke akademije u Beogradu. Otišla je na usavršavanje. Dobila je stipendiju za čuveni univerzitet Berkli. Pre odlaska u Srbiji je pokušala da započne karijeru i nastupila je na nekoliko festivala. Sada pokušava da ostvari američki san. Počela je da radi u jednog agenciji za statiste i nada se Holivudu.

Nataša je, kako je Kurir već pisao, statirala u filmu „Vuk sa Volt strita“, i to u scenama s glavnim glumcem Leonardom Dikapriom. Iako je snimala ceo dan, od njenog tela u konačnoj verziji ostala je samo zadnjica. Pokušala je dobro da se uda tako što se prijavila za učešće u emisiji „Milioner mečmejker“, u kojoj devojke traže bogatog muža. I tu su je ismejali zbog godina i izgleda.
- To je bio jedan od najboljih setova prošle godine. Nije loše za početak - napisala je Nataša posle teksta o njenom neuspehu koji smo objavili.


Izvor: Kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori