Na Madoninoj zabavi održanoj nakon dodele Oskara susreli su se brojni bivši partneri i supružnici. Jedan od tih susreta je bio i susret glumca Leonarda di Kaprija i njegove bivše devojke manekenke Žizel Bundšen....

Na Madoninoj zabavi je bilo mnogo nezgodnih susreta... Šon Pen se pojavio sa svojom sadašnjom partnerkom Šarliz Teron na zabavi svoje bivše supruge, Orlando Blum i Miranda Ker su se takođe sreli na ovoj proslavi... 

Jedan od zanimljivih susreta bio je onaj između Leonarda di Kaprija i manekenke Žizel Bundšen. Iako je Leo bio sa sadašnjom devojkom, takođe manekenkom Toni Garn, to ga nije sprečilo da stane i popriča sa Žizel. 

Par se očigledno dugo nije video, te nisu mogli da prestanu da razgovaraju, dok je Leova devojka Toni stajala sa strane čekajući da bivši par završi ćaskanje. 

Leo i Žizel bili su vidno uzbuđeni zbog susreta i nisu mogli da prestanu da razgovaraju. Hemija među njima je očigledno i nakon toliko godina veoma jaka. 

Leo i Žizel bili su u vezi od 2000. do 2005. godine, kada su se rastali, da bi Di Kaprio nakon toga otpočeo vezu sa izraelskom manekenkom Bar Rafaeli.

 

Izvor: Superzena

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori