Da mogu ponovo da biram oca svog deteta, izabrala bih njega. On je dobar otac i dobar bivši muž, rekla je novosaska barbika.

Pevačica Nataša Bekvalac, koja je nedavno raskinula veridbu sa manekenomVladom Vuksanovićem, otkrila je da njen bivši muž Danilo Ikodinović i dalje ima posebno mesto u njenom životu i da se nikad nije pokajala što je s njim dobila ćerku.

"Danilo ne voli da ga pominjem u intervjuima, a ja baš volim, pa ću reći: da mogu ponovo da biram oca svog deteta, izabrala bih njega. On je dobar otac i dobar bivši muž",rekla je pevačica o bivšem vaterpolisti, od kog se razvela pre tri godine.

Ona otkriva da je Ikodinović često kritikuje zbog vaspitanja ćerke. 
"Jedina zamerka koju dobijam na račun majčinstva, kako od ljudi iz okoline, tako i od Haninog tate, jeste da sam prilično popustljiva. Ipak, svako ima svoju slabu tačku, Hana je moja", rekla je Nata.

Nataša se osvrnula i na raskid veridbe sa Vladom."Dve godine smo oboje trpeli stalan pritisak javnosti, neko lakše, neko teže. Ja sam sve teže podnosila da tračevi i izmišljotine potresaju našu ljubav, što se odražavalo i na ostale sfere mog života- postajala sam sve nesigurnija i nesrećnija. Na kraju više nisam mogla".

Danilo Ikodinović nije bio dostupan za komentar, dok je njen bivši verenik Vuksanović ostao dosledan da o raskidu neće pričati. "Nemam komentar", bilo je sve što nam je rekao Vlada.

Izvor: Alo!

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori