Direktor produkcije Sabora Dobrivoje Marinski rekao je da se na Cecinom koncertu očekuje više od 30.000 ljudi, a da će 20 odsto od prihoda organizatori uplatiti na račun za pomoć nastradalima u majskim poplavama.

Za koji dan u Guči počinje 54. Sabor trubača, koji će prema procenama organizatora, posetiti više od 300.000 posetilaca. Kao što je poznato, u četvrtak na stadionu kraj Bjelice od 23 sata nastupiti folk zvezda Svetlana Ražnatović.

Direktor produkcije Sabora Dobrivoje Marinski rekao je za “Novosti” da se na Cecinom koncertu očekuje više od 30.000 ljudi, a da će 20 odsto od prihoda organizatori uplatiti na račun za pomoć nastradalima u majskim poplavama.

- Ceca sa nestrpljenjem očekuje da dođe u Guču, jer ona je i sama priznala da su joj nastupi u Dragačevu među najomiljenijim. Pevaće stare, ali i hitove sa novog albuma “Poziv”. Biće to, obećala je, spektakl za pamćenje – rekao je Marinski za ovaj dnevni list.

Poslednjeg dana Sabora, koji će biti u nedelju, nastupiće Miroslav Ilić i Manjifiko. Za ove koncerte ulaz će biti slobodan, dok će za Cecin saboraši morati da izdvoje 500 dinara.

Izvor: novosti

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori