Miloš je veoma talentovan mladi umetnik, a za spot je u više navrata koristio neke kadrove za koje nisam ni znala da postoje.

Nevena Božović nedavno je predstavila spot za pesmu "Bal", čiji je režiser i glavni glumac Miloš Biković, zvezda filma "Montevideo".

Biković je nedavno dospeo na naslovne strane domaće štampe, jer je objavljeno da je raskinuo dugogodišnju vezu sa glumicom Brankicom Sebastijanović, koja će igrati Zonu Zamfirovu u novom filmu.

Pošto Nevena i Miloš u spotu imaju dosta romantičnih scena, počelo je da se "šuška" o tome da su započeli i vezu.

"Mene ne potresaju takva govorkanja, uopšte ne reagujem na to. Drago mi je da su ljudi pozitivno ocenili naš zajednički rad. Snimali smo šest dana u Crnoj Gori, i drago mi je da sam ostvarila saradnju sa Milošem, jer pratim i poštujem njegov rad. On je veoma talentovan mladi umetnik, a za spot je u više navrata koristio neke kadrove za koje nisam ni znala da postoje. Imala sam termu jer je on ipak profesionalac, ali uspela sam da se opustim", rekla je Nevena.

Plavokosa pevačica je, ipak, otkrila da je zaljubljena, ali ne i u koga. "Uvek, a kad sam zaljubljena, onda sam baš zaljubljena", rekla je drugoplasirana na takmičenju za Prvi glas Srbije.

Izvor: kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori