Policija ispituje vlasnike vozila "kantrimen" među kojima se nalaze i Ivan Ivanović, Snežana Divac, bivši rukometaš Vlada Mandić, Nataša Bekvalac i Vuk Bajrušević.

Policija je od juče intenzivirala potragu za vozilom “kantrimen” kojim je usmrćen Luka Jovanović (21), a na spisku vlasnika ovih vozila našle su se mnoge poznate ličnosti. Među njima su voditelj Ivan Ivanović, Snežana Divac, supruga slavnog košarkaša Vlade Divca i bivši rukometaš Vlada Mandić.

Mnoge poznate ličnosti voze “minije”, a neki baš “kantrimene”, piše “Alo”. Među njima su Igor Andonov, rođeni brat pevača Dalibora Antonova Grua, čije vozilo ima bugarske registarske oznake, Snežana Divac čiji automobil ima američke tablice, a tu su i Vlada Mandić, Nataša Bekvalac, Vuk Bajrušević,Ivan Ivanović… Neki od njih su već bili u policiji, dok će ostali tek biti pozvani na razgovor.

Vlada Mandić je potvrdio da ima dva “minija”, ali ne “kantrimena”, koje je policija već pregledala. Kako piše “Alo”, vozilo Snežane Divac privlači pažnju zbog velikog oštećenja sa desne strane koje su prijavili čitaoci. Ipak, Snežana Divac za sada  nije dala komentar na ove tvrdnje.

- Policija je razgovarala sa mnom jer vozim “mini kantrimen”. Verujem da daju sve od sebe kako bi što pre rešili ovaj slučaj. Apelujem na svedoke, a posebno na počinioca, da se jave i pomognu da ovaj slučaj bude okončan – kaže voditelj Ivan Ivanović.

Izvor: telegraf

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori