Jovana Jakšić na opšte oduševljenje publike u Montereju nije odustala od svog pobedničkog plesa i pored poraza u srpskom finalu od Ane Ivanović sa 6:2, 6:1.

Naša talentovana teniserka je na putu do velikog uspeha plesala na terenu posle svakog trijumfa, a i posle borbe za trofej je na španskom zatražila muziku i podršku meksičke publike.

Odigrala je svoj ples uz prepoznatljiv osmeh koji nije skidala sa lica, a čak je i glavnog organizatora uspela da privoli da joj se pridruži.

 

"Moram da se zahvalim Ani zato što je bila prava inspiracija za mene, mnogo sam srećna što smo bile zajedno na terenu. Ova publika je najbolja, bez vas ne bih bila u finalu, ne možete da zamislite koliko ste mi značili", rekla je Jovana nakon što je još jedom oduševila sve u Montereju.

Jakšićeva je imala razloga za zadovoljstvo i pored poraza od Ane, jer je prvi put igrala u finalu, u tek trećem učešću u glavnom žrebu nekog WTA turnira. Osvojila je ček na 55.435 dolara i 150 bodova.

Dogovor da pobednica časti nakon meča je i ispoštovan, pa su srpske teniserke nastavile druženje i posle meča, pa se Jovana pohvalila zajedničkom fotografijom na Tviteru:

Izvor: Blic

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori