"Za mene je igranje tenisa ljubav, zabava i uživanje. Kada budem osetio da tih stvari više nema, povući ću se. Ne igram tenis zbog novca i slave", naveo je najbolji srpski teniser.

RIM - Srbin Novak Đoković priznao je da će se povući iz tenisa kada više ne bude osećao strast na terenu i istakao da se ne bavi ovim sportom zbog novca i slave.

Najbolji srpski teniser i drugoplasirani na ATP listi gostovao je na jednoj italijanskoj televiziji gde je govorio o aktuelnim dešavanja u ovom popularnom sportu.

"Za mene je igranje tenisa ljubav, zabava i uživanje. Kada budem osetio da tih stvari više nema, povući ću se. Ne igram tenis zbog novca i slave. Za mene je tenis strast.Tenis je u poslednjoj deceniji postao više fizički sport, morate da budete spremni da provedete na terenu pet ili šest sati. Međutim, većina igrača je dovoljno fizički spremna, ali na kraju pobeđuje onaj ko je mentalno jači", rekao je, između ostalog, Đoković.

Srpski teniser se osvrnuo o svojim trenerima Marijanu Vajdi i Borisu Bekeru.

"Vajda je više od trenera. On je prijatelj kome mogu da se otvorim i pričam i privatne probleme. Sa druge strane, Beker je bio najbolji teniser sveta i razume situacije sa kojima se susrećem na terenu", naveo je Novak.

Izvor: Kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori