Naš najbolji teniser u drugoj polovini oktobra će postati otac, a selektor teniske reprezentacije kaže da trudnoća njegove verenice Jelene i očekivanje prinove samo mogu da budu psihološki podsticaj na terenu.

Bogdan Obradović, selektor teniske reprezentacije Srbije, kaže za “Blic“ da je iskustvo pokazalo da očekivanje prinove, kao i sam njen dolazak, u psihi tenisera znače mnogo. Budući da su fizička i mentalna snaga na terenu izjednačene, i da u mnogo situacija ova druga pre donese pobedu, nije ni čudo što Obradović smatra da će Novak od sada samo igrati još bolje.

- Čekati bebu je apsolutno pozitivna priča u životu svakog tenisera. Mi već imamo lična iskustva i sva su pozitivna. Evo, najbolji primer je Nenad Zimonjić. Otkako je postao otac pre nekoliko godina, samo niže uspehe na terenu. Ostaje da vidimo kako će se pokazati Janko, koji je pre samo nekoliko meseci dobio Emili - kaže sa osmehom selektor.

On dodaje da je Novaku uputio čestitke zbog srećne vesti da će Jelena i on postati roditelji, ali da ne zna kada će se videti.

- Naravno da sam mu čestitao. Mi se baš često čujemo i uvek smo u kontaktu. Poželeo sam im sve najbolje, ali ne znam kada ćemo moći da se vidimo - kaže Obradović.

Podsećanja radi, Nenad Zimonjić je 2008. godine dobio blizance Leona i Lunu. To mu je samo dalo krila za više, pa je od tada osvojio čak dva grend slema u muškom dublu (Vimbldon 2009. i Rolan Garos 2010), kao i Dejvis kup sa našom reprezentacijom 2010. godine. Janko Tipsarević je dobio ćerkicu Emili u januaru ove godine, a veliki rezultati se od njega tek očekuju.

Izvor: Blic

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori