Jelena je nedavno prvi put osetila bebu kako se rita i mi joj redovno pričamo jer sada već može da čuje zvukove. To je jedna potpuno nova dimenzija života, izjavio je najbolji srpski teniser Novak Đoković.

PARIZ - Najbolji srpski teniser Novak Đoković u petak od 13 časova igra protiv letoncaErnestsa Gulbisa u polufinalu Rolan Garosa.

Đoković je dan ranije gostovao u emisiji Matsa Vilandera "Gem, set i Mets" gde je sa legendarnim teniserom pričao o svom nastupu na Otvorenom prvenstvu Francuske, ali i o tome kako se oseća kao budući roditelj i promenama kroz koje prolazi.

Novak je otkrio da je beba počela da pravi prve pokrete u Jelenom stomaku i da su njih dvoje počeli da joj pričaju.

"S nestrpljenjem očekujem da postanem otac. Jelenina trudnoća je veliki blagoslov. Ona je nedavno prvi put osetila bebu kako se rita i mi joj redovno pričamo jer sada već može da čuje zvukove. To je jedna potpuno nova dimenzija života", izjavio je Đoković

Drugi reket sveta u petak igra šesto polufinale Rolan Garosa u karijeri, a na putu do drugog finala stoji mu Letonac Ernests Gulbis. To će biti njihov šesti međusobni duel, a Novak vodi u pobedama sa 4:1.

"Gulbis je uvek bio dobar, ali do sada nije imao zapažene rezultate jer nije bio posvećen tenisu i treningu. Sada je to promenio i igra u životnoj formi. On je oko sebe je okupio dobar tim i to mu je donelo dobre rezultate. Očekujem težak meč i mnogo toga će zavisiti od servisa", zaključio je Đoković.

Izvor: Kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori