Test: Novinarka dala oglas u kojem traži društvo za 8. mart, ali ga nije dobila jer je većina muškarca nudila samo seks.

BEOGRAD - Veza bez obaveza!
Za 8. mart ne želim da budem sama. Tražim muškarca koji bi me, o mom trošku, izveo na večeru i muziku. Imam 39 godina, razvedena sam i vrlo usamljena. Ovako je glasio lični oglas koji sam dala na sajtu za upoznavanje i oglašavanje. Sve to da bismo ispitali kako muškarci u doba emancipacije žena reaguju na 8. mart, dan kad se lepša polovina izborila za ženska prava. I naravno, da li je zaista moguće upoznati nekoga„normalnog“ preko ličnih oglasa.

Zaključak je bio da ima onih koji se osećaju usamljeno i zaista žele da na ovaj način upoznaju srodnu dušu, ali isto tako, pokazalo se da je mnogo više muškaraca koji misle isključivo na seks i to bez blama, vrlo otvoreno pokazuju.

U četvrtak, dva dana pre ženskog praznika, izašao je oglas. Prvi poziv je usledio za pola sata, a do kraja radnog vremena imali smo više od 15 kandidata! Svi oni su želeli da osmi mart provedu s razvedenom damom, uz večeru i muziku, a posebno su se interesovali kako da dođu do njenog kreveta i obezbede sebi seks na brzaka. Ovo su neki od naših osmomartovskih kandidata.

Izvor: Kurir

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori