Studija objavljena od strane NPR (National Public Radio) otkriva da je više od 25 miliona glasova za Hilari Klinton bilo potpuno lažno, što znači da je demokratski kandidat u stvari izgubio opšte izbore sa velikom razlikom.

Studija Pew Center-a, tvrdi da od ukupnog broja onih koji su glasali za Hilari Klinton, treba uzeti u obzir mrtve i lažne birače koji iznose preko 25 miliona “registrovanih birača.“

Prema izveštajima, ilegalni imigranti u kombinaciji sa mrtvim biračima objašnjavaju zašto je Hilari osvojila opšte izbore u odnosu na Trampa tokom ovogodišnje predsedničke trke.

“Izveštaj Pew Center-a navodi da su više od 1,8 miliona mrtvih ljudi trenutno registrovani kao glasači, a 24 miliona registracija su ili nevažeće ili netačne“, izvestio je NPR što je ironično s obzirom na to kako NPR kontrolišu demokrate.

 

A mnogi mrtvi, registrovani birači nekako nastavljaju da glasaju za Demokrate iz groba, najskorije u Filadelfiji, Pensilvaniji i Koloradu.

Takođe je važno napomenuti da se  američko stanovništvo povećalo od 2012. godine, što znači da je verovatno više mrtvih i nevažećih glasača nego ranije.

“Pew studija” je utvrdila da je skoro 3 miliona novih glasača registrovano za glasanje u više od jedne države.

Ustanovljeno je, kada se novi stanovnik registruje za glasanje u državi, zvaničnici se obično nikada ne trude da kažu prethodnoj državi o promeni boravka birača, što može dovesti do određenih manipulacija u biračkom telu.

 

Pod imigracionim programom Obamine administracije, ilegalni imigranti su od imigracionih zvaničnika rutinski dobijali autobuske karte za putovanje u druge države, tako da je teoretski bilo moguće da se oni ilegalno registruju u jednoj državi, a zatim se registruju za glasanja u drugoj državi nakon što ih njihov autobus odbaci.

Klintonova je osvojila većinu od 163 najmnogoljudnijih zemalja u SAD koje čine više od polovine ukupnih glasova na izborima, uključujući i guste urbane sredine u Njujorku i Kalifoniji, a ipak je izgubila na izborima, što otkriva nedostatak entuzijazma koji su birači imali za nju, u odnosu na Trampa – i da su demokrate više zavisile od ilegalnih glasova.

Međutim, opšti izbori su korisni kao barometar za krađu na izborima, jer su najmnogoljudnije zemlje takođe i najpodložnije izbornom ometanju od strane ilegalnih, nevažaćih i mrtvih birača.

Webtribune.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori