Život je tako jadan poslednjih nekoliko dana. Želim da zaboravim sve, da kontrolišem svoja osećanja, a ne da plačem svake noći. Ali ja ne mogu to da uradim, ne umem. Previše je ovo za mene, ne mogu da podnesem - napisala je kao komentar na jednu od fotografija koju je objavila.

Mlada Kineskinja iz Šangaja, na Instagramu potpisana kao Đođo Caj, izvršila je samoubistvo nakon raskida sa svojim dečkom, skočivši kroz prozor svog stana u soliteru.

Upravo na ovoj društvenoj mreži je dve nedelje pre samog čina objavljivala fotografije i komentare koji su ukazivali da je planirala da se ubije.

Foto: Instagram / jojocai1012

- Život je tako jadan poslednjih nekoliko dana. Želim da zaboravim sve, da kontrolišem svoja osećanja, a ne da plačem svake noći. Ali ja ne mogu to a uradim, ne umem. Previše je ovo za mene, ne mogu da podnesem – napisala je kao komentar na jednu od fotografija koju je objavila.

Povremeno bi na Instagramu objavila po neku fotografiju kojom poručuje koliko teško podnosi raskid, objašnjavajući kako pati, ne jede, ne spava, već samo plače.

Foto: Instagram / jojocai1012

Uznemirujući kadar njenih stvari kako gore na krevetu spavaće sobe nije izazvao ništa veće reakcije od prethodnih fotografija, iako je poruka glasila “Neka gori, neka sve odleti kao pepeo”.

Pratioci njenog profila na Instagramu bi napisali tek po neku reč utehe i razumevanja, ali izgleda da niko sumnjao na konačni ishod.

Foto: Instagram / jojocai1012

Najteže je prihvatala činjenicu da joj je bivši dečko izgovarao laži, obećavajući joj stvari koje nije bio u stanju da iapuni. Govorila je da je izlazila i sa lepšima i bogatijima, ali niko nije mogao da zameni njegovo mesto.

- Nisam očekivala da ćeš me prevariti, ali te i dalje volim – napisala je uz fotografiju mladića, koji verovatno nije ni sanjao kakve posledice će ostaviti njegova odluka da okonča njihovu vezu.

Foto: Instagram / jojocai1012

- Ja ovo ne mogu da zaboravim. Nikada ne mogu da zaboravim, osim ako umrem – opraštala se.

Izvor: Telegraf.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori