Turistička agencija za luksuzna putovanja raspisala je oglas za posao, a izabrana osoba će godinu dana provesti u hotelima sa pet zvezdica širom sveta, ješće u najboljim restoranima i sunčaće se na najlepšim plažama, a uz to će imati budžet od milion dolara.

Ako ste oduvek želeli da putujete u egzotične krajeve, ali niste imali mogućnosti  evo životne prilike za vas! Turistička agencija za luksuzna putovanja traži radnika koji će godinu dana putovati svetom sa budžetom od milion dolara!

Izabrana osoba će godinu provesti u luksuznim hotelima i odmaralištima širom sveta, ješće u najboljim restoranima i sunčaće se na najlepšim plažama na svetu.

Foto: mojodmor.rs

Pored toga, srećnik koji dobije posao moraće da izlazi i u noćne klubove u gradovima u kojima boravi. Posebna pogodnost jeste što taj srećnik na putovanja može da povede još jednu osobu.

Foto: acidcow.com

Naravno, nije sve tako bajkovito kao što izgleda na prvu loptu, ali nije ni daleko od toga.Budući radnik mora da bude obrazovan, da ima znanje o zemljama u koje ide, kao i o internacionalnim kuhinjama i istoriji tih zemalja. Takođe, mora i strasno da voli putovanja!

Foto: turist-travel.su

Ako ste zainteresovani možete da se prijavite na sajtovima Luxury Travel Intelligence iVeryfirstto.com. Uz priloženu biografiju morate u 65 reči da objasnite zašto smatrate da ste baš vi idealan kandidat!.

Srećno!

Izvor: Telegraf.rs

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori