Papa Franja je nastavio svoju misiju da svoje sledbenike okreće od tradicionalnih hrišćanskih učenja, govoreći katolicima da “Ne postoji raj, čistilište, i pakao“.

Eugenio Skalfari, blizak lični poverilac pape Franje, napisao je u La Repubblica: “Papa Franja je poništio mesta gde bi duše trebalo da idu posle smrti.“

Papa Franja je takođe počeo slobodno da prepisuje reči Svetog pisma, onako kako on smatra da treba, dodajući satanske teme u biblijske stihove.

Na primer, u jutarnjoj besedi u Santa Marti 4 septembra 2014-te, Franja je potpuno preokrenuo značenje stiha iz Biblije, lažno pripisujući Sv. Pavlu ove “satanističke“ reči: “Ja se hvalim samo mojim gresima“.

On je zatim zaključio besedu pozivajući sve prisutne da se “pohvale“ svojim sopstvenim grehovima – krađom, ubistvom, preljubom – pre nego što je ismejao Isusa, koji im je naivno oprostio na krstu.

Ali ni u jednom Pavlovom pismu se takav izraz ne može naći. Papa Franja je propovedao lažno pismo. Apostol umesto toga kaže o sebi: “Ako je neophodno hvaliti se, pohvaliću se svojim slabostima“, nakon što je naveo sve teškoće svog života – zatvoreništvo, bičevanje, brodolome.

Papa Franja je takođe ranije ove godine na radiu pokušao da prevari svoje stado i odvoji ih od Isusa Hrista, govoreći slušaocima da se “Isus pretvorio u Satanu“.

 

Optužujući Isusa da se “ponizio do tačke potpunog uništenja samog sebe“, papa Franja je dalje raširio satanističku doktrinu kada je rekao da je Isus Hrist “sebe načinio đavolom, zmijom, za nas“, prenose dnevne novine Vatikana, L’Osservatore Romano.

Ova jeretička izjava pape Franje je došla nakon što je on ranije ove godine prekršio vekovne hrišćanske tradicije, govoreći grupi od 33.000 katolika u Rimu da se po svaku cenu mora izbeći “lični, direktan, neposredan odnos sa Isusom Hristom“.

“Imati lični odnos sa Isusom je opasno i veoma štetno“, rekao je papa tokom govora 25. juna, podižući strahove da je on lažni prorok koji je predviđen u svetom pismu i proročanstvu.

Ove satanističke izjave su samo najnovije šokantne izjave jezuitskog pape.

U julu je papa Franja rekao za italijanski list “La Repubblica” da SAD imaju “iskrivljenu viziju sveta“ i da Amerikancima mora zavladati svetska vlada, što pre, za njihovo dobro.

Nedalju dana ranije on je takođe pozvao na “jednu svetsku vladu“ i “političku vlast“, tvrdeći da je kreiranje jedne svetske vlade potrebno za borbu sa glavnim pitanjima poput “klimatskih promena“.

Govoreći za ekvadorske novine El Universo, papa je rekao da Ujedinjene nacije nemaju dovoljno snage i da moraju dobiti potpunu državnu kotrolu za dobrobit čovečanstva.

Pokret globalizacije se ne može potceniti. To je proces tranzicije sveta u globalnu vladu, dok se narušavaju prava pojedinca i oduzimaju naše slobode.

Svetski verski lideri, predvođeni papom Franjom koji je sve više protiv hrišćanstva, igraju vodeću ulogu u ovoj svetskoj prevari.

Dejvid Rokfeler je rekao da bi se “globalna kriza“ trebala dogoditi pre nego što ljudi budu spremni da prihvate Novi svetski poredak. Svakako, kada je svetska ekonomija doživela dramatičan pad 2008. godine, svetski lideri su ponovo proglasili potrebu za Novim svetskim poretkom sa globalnom finansijskom kontrolom.

Kao što je pokazao papa Franja, kliimatske promene i globalno zagrevanje su sada omiljene metode globalne elite za prevare, dok pokušavaju da čovečanstvo približe jedinstvenom totalitarnom zarobljeništvu.

Papa Franja je odlučan da usmeri svoje stado daleko od Isusa Hrista. Papa koji je držao islamske molitve u Vatikanu, a kasnije upozorio svoje sledbenike da ne ulaze u lični odnos sa Isusom, je ustvari vuk prerušen u belu ovcu.

Jezuitski papa je vodeći igrač u zaveri da se uvede Novi svetski poredak, odlučan da svoje stado dovede u zabludu dok služi globalnoj kabali.

Webtribune

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori