Iluminati imaju svoje ljude gotovo u svakoj vladi, velikim korporacijama i organizacijama u svetu, ali navodno postoji samo 13 porodica koji su na vrhu te masonske i iluminatske zavere, koji kontrolišu sve.

To su neke od najbogatijih porodica na svetu, povezane bogatsvom i moći širom sveta, od Evrope do Kine. A prema rečima onih koji izučavaju Iluminate, oni to koriste kako bi zadržali kontrolu nad čovečanstvom i osigurali da se njihov veliki dizajn sprovede.

Ovih 13 porodica sve svoje resurse ulažu u globalni pritisak za jednu svetsku vladu. Kada se to postigne, oni će biti na vrhu piramide, kontrolišući svaki aspekt globalne policijske države.

Ovo su 13 porodica koji kontrolišu svet:

Porodica Astor

Ova porodica predstavlja neke od najbogatijih ljudi u novijoj istoriji, a njihovo ime se proteže sve do 1720-ih godina. Njihova moć i bogatstvo se odražavaju u brojnim značajnim obeležjima na području Njujorka koja su nazvana po njima. Značajni članovi ove porodice uključuju mnoge generacije Džona Džejkoba Astora, uključujući i onog koji je poginuo na Titaniku.

Da li je on ubijen možda zato što je istupio iz Iluminata? Nikada nećemo saznati.

Porodica Bandi

Ova porodica ima široke veze sa američkom politikom i vladom, sa nekoliko istaknutih članova koji su uključeni u bratstvo “Lobanja i kosti”. Harvi Holister Bandi i njegova dva sina, Vilijam i MekDžordž, imali su ključne uloge u izuzetno važnim frontovima i projektima Iluminata. To uključuje Projekat Menhetn, CIA-u, pitanja nacionalne bezbednosti, privatno pravo, i Savet za međunarodne odnose (koji su osnovali Iluminati).

Porodica Kolins

Ovo je jedna od najtajanstvenijih porodica Iluminata. Malo se zna o njihovoj genealogiji ili istoriji, ali se sumnja da imaju ogromnu moć unutar organizacije, sa širokim vezama sa satanistima Nove Engleske, što znači da su oni ključni za satanističke rituale i obožavanja Kabale.

Mogući članovi uključuju astronauta Majkla Kolinsa i glumicu Džoan Kolins.

Porodica DuPont

Jedna od ključnih porodica američke industrije, porodica DuPont (ili Dupont, ili Du Pont) ima poreklo još iz Pariza sredinom 1700-ih godina. Oni imaju ogromnu industrijsku i komercijalnu imovinu, kao i nekretnine, na istoku, posebno u Delaveru.

Mnogi članovi takođe imaju veze sa masonerijom i raznim grupama Iluminata, kao što su “Bilderberg” i “Trilateralna komisija”.

Porodica Friman

Friman je još jedna od misterioznijih Iluminati porodica. Postoje spekulacije da su oni u velikoj meri uključeni u “Sionski priorat”, francusku tajnu organizaciju sa misterioznom (i verovatno izmišljenom) istorijom. Takođe su brojni članovi porodice Friman uključeni u pokret samopomoći, izdanak Novog doba, koji je duboko u džepovima satanista.

Porodica Kenedi

Američka politička dinastija koja se proteže generacijama unazad. Ime Kenedi sa sobom nosi bogatstvo, moć i privilegiju. Nekoliko njih je imalo ključne položaje u vladi, uključujući i Džona F. Kenedija, presednika pod kontrolom Iluminata. Oni takođe imaju dugu istoriju Iluminata. Nekoliko dece Džozefa Kenedija, Džozef Junior, Džon i Robert, imali su tragičan kraj pod misterioznim okolnostima.

Njihova moć je blago opadala u poslednjih nekoliko godina, ali se i dalje kaže da imaju ogroman uticaj u Kabali.

Porodica Li

Li je jedno od najčešćih prezimena u Kini, tako da je teško naći pouzdane informacije o ovoj konkretnoj porodici. Ali, kroz njih će Kina igrati glavnu ulogu u dolazećem Novom svetskom poretku Iluminata, koristeći svoje ogromno stanovnštvo kao vojsku, i unovčavanjem duga koji SAD imaju prema njima.

 

Naime, Li Peng je bio ključni premijer u vesternizaciji Kine, a drugi članovi Li porodice u Kini i Hong Kongu imaju ogromno bogatstvo u nekretninama i proizvodnji.

Porodica Onazis

Gospodari grčkog brodarstva, porodica Onazis predstavlja ključnu evropsku vezu sa drevnim obredima Iluminata. Onazisovi brodovi su veoma važni u transportu tereta širom sveta, dajući Iluminatima moć nad tim šta ide gde i kada. Najviši članovi porodice Onazis, rođaci predstavnika ove porodice (i drugog muža Džeki Kenedi), Aristotela Onazisa, drže ključne pozicije u mnogim grupama Iluminata.

Oni takođe imaju veze sa drugim bogatim porodicama i kaže se da su to uticajni satanisti.

Porodica Rejnolds

Još jedna od misterioznijih Iluminati porodica. Ova porodica drži ogroman deo duvana kroz kompaniju RJ Reynolds, čineći mnoge Amerikance zavisnim od moćnih droga, uz vladu koja im omogućava slobodan rad. Kao američka kraljevska porodica, porodica Rejnolds ima brojne članove masonerije na visokom položaju, mnoge filantropske veze, kako i veze sa okultnim i satanizmom.

Porodica Rokfeler

Jedna od najmoćnijih porodica na svetu, Rokfelerovi imaju ekstremno bogatstvo i moć. Osim svoje imovine u nekretninama i industriji, kao i njihovih političkih veza, Rokfelerovi su velike količine novca davali verskim organizacijama, za koje oni koji izučavaju Iluminate tvrde da su zapravo poligoni za sataniste.

Oni su takođe biti instrumentalni u formiranju ključnih grupa Iluminata, kao što je Savet za spoljne odnose.

Porodica Rotšild

Kada istražujete zavere Iluminata, jedno ime se iznova i iznova pojavljuje- Rotšild. Sinovi Majera Amšela Rotšilda su osnovali porodične banke u pet ključnih evropskih zemalja, za koje se kaže da tamo stiču veliko bogatstvo tako što započinju ratove i prodaju oružje obema stranama. Navodi se, da čak i sada političari koji su pod kontrolom Rotšildovih, svoje odluke donose na osnovu toga šta je dobro za tu porodicu, a ne za narod.

Porodica Rasel

Hrišćanski ministar Čarls T. Rasel je odigrao ključnu ulogu u osnivanju pokreta “Bible Student“, iz kog su nastale brojne verske grupe, pre svega Jehovini svedoci. Oni koji izučavaju Iluminate veruju da su ove grupe zapravo frontovi satanizma, da se članovi koriste kao topovsko meso Iluminata.

Drugi članovi porodice Rasel su držali vodeće pozicije u “Lobanji i kostima”, masonima i američkoj vladi.

Porodica Van Djun

Jedna od najmanje poznatih porodica Iluminata, ova porodica ima veze sa osnivanjem Njujorka, i jedna je od mnogih istaknutih holandskih porodica u ranoj Americi. Kaže se da oni imaju veze sa strukturom američke vlade, bogatstvom i moći zapadne Evrope, i projektima kontrole ume koji se sprovode u ekstremnoj tajnosti.

Malo toga je potvrđeno, ali to postoji, i možete i sami da istražite.

Webtribune

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori