Devetnaestogodišnja devojka iz Finske snimila je sebe kako, imitirajući različite akcente, izgovara besmislene reči da bi pokazala kako ljudima (ili bar njoj) zvuče strani jezici koje ne razumeju.

Devojka po imenu Sara tako vešto koristi svoj neverovatan talenat za imitiranje da bi svako - naravno, pod uslovom da ne govori jezik kojim se ona tobože služi  - poverovao da ga ona tečno govori

Njen britanski akcenat asocira na govor mladih u Londonu, dok njena imitacija američkog engleskog podseća na akcenat kojim se govori u Kaliforniji.

Sara kaže da je njen video samo “glupiranje” i upozorava publiku da je ne shvati previše ozbiljno. Uprkos tome, pojedinci su se našli uvređeni, a Sara je u svoju odbranu napisala da je svesna da su neke imitacije loše, ali da je to i logično s obzirom da u pojedinim slučajevima ne zna da sastavi "ni dve reči unakrst".

“Na ovom snimku ne pokušavam da govorim bilo koji strani jezik, već samo želim da pokažem kako meni zvuče različiti strani jezici”.

Sara je snimak postavila na Jutjubu u ponedeljak, a za samo pet dana videlo ga je 4,75 miliona radoznalaca sa dobrim sluhom.

Video> Poslušajte kako Sara zvuči:


Izvor: Blic

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Dnevni Magazin!
X Zatvori