Pirinčana voda: Nikada je ne bacajte i pijte je svaki dan

Pirinčana voda: Nikada je ne bacajte i pijte je svaki dan

Drevni kineski recepti prava su riznica dragocenih preporuka za vaše zdravlje. Vreme i testirano znanje ima magičnu moć i pomaže u slučajevima kada konvencionalna sredstva ni na koji način ne utiču na situaciju. Kina je poznata po ljubavi prema pirinču. Kinezi nisu bez razloga taj proizvod toliko visoko cenili.

Pravilno kuvani pirinač je vrlo zdrava hrana za telo, koja doprinosi koordiniranom radu svih vitalnih sistema, pruža telu potrebne hranljive materije, pa čak i produžava život!

Kada jedete pirinač, telo se rešava toksina - ova hrana ima neverovatnu sposobnost uklanjanja štetnih jedinjenja, vrlo blagotvorno deluje na funkcionisanje želuca i creva. Ali čak i vredniji proizvod od pirinča je pirinčana voda ...

KORISNA SVOJSTVA PIRINČE VODE

Ako nikada niste čuli za divna svojstva pirinčane vode, sada ćete otkriti novi put ka zdravom životu! Idealno telo, energija, snaga i zdrava koža pratioci su ljudi koji konzumiraju pirinčanu vodu.

Pirinčana voda zasićuje telo složenim ugljenim hidratima, leči gastritis, reguliše krvni pritisak i sprečava razvoj karcinoma. Poznata su jedinstvena kozmetička svojstva vode od pirinča: pranje njome sužava pore, ujednačava ten i uklanja sjaj masne kože.

Više od jedne generacije beba odraslo je na vodi od pirinča - u vreme oskudice, kada adaptirane mlečne formule za bebe nisu bile dostupne na prodaju, roditelji su davali bebama ovu divnu vodu za piće. A u to vreme su bile retke takve neprijatne bolesti kao što su disbioza i dermatitis!

Priprema pirinčane vode je vrlo jednostavna: u vodi skuvajte malu količinu pirinča. Na primer, dovoljna je kašika pirinča u čaši vode. Neka se voda zamuti. Pijte toplu vodu 2 puta dnevno po jednu čašu, operite lice ovim proizvodom ujutru i uveče.

Ovaj recept deluju bezuslovno! Posle nedelju dana takvih postupaka, osećaćete se bolje.

Da biste postali zdraviji, morate voditi računa o svom načinu života. Ne propustite da podelite ovaj dragoceni kineski recept za poboljšanje zdravlja!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE