Profesor Bubnovski je izlečio sebe i mnoge ljude stavio na noge poštujući ova pravila

Profesor Bubnovski je izlečio sebe i mnoge ljude stavio na noge poštujući ova pravila

Profesor Sergej Bubnovski je poznati lekar u Rusiji i autor brojnih knjiga, koji je i sam jedva uspeo da pobegne od oštrih kandži bolesti. Iznenađujuće je, međutim, da to nije učinio uz pomoć lekova.

Da bi povratio narušeno zdravlje, Bubnovski je iskoristio skrivene rezerve svog tela i u ovoj bici izašao kao pobednik. Kineziterapija je sistem lečenja koju je stvorio on, a koji danas čak i beznadežne pacijente postavlja na noge.

Evo nekoliko izjava autora tehnike Sergeja Bubnovskog, koje odaju počast slavnom lekaru.

KINEZITERAPIJA BUBNOVSKOG

 1. Ne oslanjajte se na čudotvorne tablete. Koristite unutrašnje rezerve svog tela.
 2. Redovno radite jutarnje vežbe, a takođe i čučnjeve.
 3. Nijedan kardiolog na svetu ne može da mi pokaže pacijenta koji se oporavio od hipertenzije uzimanjem lekova. Odnosno, prvo se stavi na jednu tabletu, pa na celu šaku...
 4. Nisam video zdrave ljude kako izlaze iz bolnice, video sam preživele. I on sam je danas od invalida postao potpuno zdrav.
 5. Kada imate bolove u grudima, poslušno odlazite u apoteku i zavisite od lekova koji navodno pomažu u sprečavanju koronarne bolesti. Zapravo, ne postoji profilaksa, bolest se pogoršava. Jer je bol iza grudne kosti posledica telesne slabosti, a ne uzrok.
 6. Ako već imate 40 godina, lekar kaže: "Šta možeš, dušo, stigle godine!" i prepisuje tablete. A osoba ih pije i primećuje: to ne pomaže! A za lekove nema dovoljno novca! A onda počinje da čita knjige o alternativnoj medicini i otkriva druge lekove - kretanje, disanje.
 7. Paradoks je: u našoj zemlji lekar decu koja su imala bolest izuzima iz fizičkog vaspitanja! Iz nekog razloga se veruje da će se osoba u pokretu sigurno razboleti, ali ležanje u krevetu će se oporaviti. Ali, kao što znate, voda ne protiče ispod ležećeg kamena.
 8. Svakodnevni čučnjevi sa ravnim leđima pomoći će vam da se rešite mnogih problema.
 9. U akutnom bolu stavljamo hladni oblog za ublažavanje otoka i poboljšanje mikrocirkulacije. Bol je uvek otok, nakupljanje tečnosti. I treba da radite vežbe koje bi pumpale tečnost iz zglobova.
 10. Angina pektoris je takođe zapaljenje unutrašnje obloge krvnih sudova. I postoji bol iza grudne kosti. A mi, umesto da radimo vežbe, pumpajući ovaj deo krvnih sudova, odlazimo u krevet i počinjemo da gutamo tablete. Ali nisam video nijednu osobu koja bi se „kotrljala“ ležeći, gutajući tablete.
 11. Baviti se gimnastikom kada vas boli, to predstavlja zadovoljstvo.
  Za mene je jedini zaista srećan sat u danu kada se ujutru bavim gimnastikom. Pošto ne stariš, postaješ mlađi. Kod osobe koja redovno vežba, umesto starih ćelija pojavljuju se mlade ćelije.
  Radim ovu trijadu: čučnjevi, sklekovi, trbušnjake.
 12. Upoznao sam jednom prilikom umetnika Borisa Efimovoma, koji je živeo 108 godina. Bio je tako mali starac, živahan čovek! Pitam ga: "Šta radiš da bi živeo toliko dugo?" „Ništa“, odgovara, „čučnem 450 (!) puta dnevno.“ A ovo je univerzalni način guranja krvi kroz telo!
  Ako svakodnevno čučnite ravnih leđa (10 puta - gutljaj vode, ponovo 10 puta - još jedan gutljaj vode), mnogi problemi će nestati. Ovo je posebno važno za one koji puno sede za računarom - računovođe, dizajnere, programere.

Slušajući ove savete, samo želim da kažem: „Sve genijalno je jednostavno!“ Profesor Bubnovski je mnoge ljude stavio na noge, zato nemojte žuriti da trčite u apoteku na prvu nelagodu.

Možda biste trebali poslušati savete lekara i pokušati sami da se nosite sa bolešću. Podelite ovaj članak sa svojim prijateljima. Budite zdravi i ne povređujte!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE