PROTEINSKA MASKA ZA LICE: Masna koža, upale, akne - će ostati u prošlosti

PROTEINSKA MASKA ZA LICE: Masna koža, upale, akne - će ostati u prošlosti

Život nije dovoljno lak, a kada se pojave kožni problemi, pretvara se u pravi užas! Svaka žena zna ovaj neprijatan osećaj kada se pre važnog sastanka plaši da se još jednom pogleda u ogledalo. Koža zahteva stalnu pažnju i negu, inače su neizbežne upale, bore, ljuštenje i mutni ten...

Alat u nastavku je praktično besplatan način da izgledate neverovatno. Dovoljno je ovu masku raditi 2-3 puta nedeljno, a efekat će biti primetan! Masna koža, upale, akne - sve ovo će ostati u prošlosti. Zahvaljujući posebnoj tehnici nanošenja proteinske maske, vaše lice će se transformisati. Nema sumnje, probajte!

PROTEINSKA MASKA ZA LICE

  • 1 jaje
  • papirne salvete ili toaletni papir

PRIPREMA:

  1. Odvojite belance od žumanca. Maski su potrebni samo proteini, žumance se može koristiti u kulinarske svrhe. Dobro umutite belance. To možete viljuškom ili mikserom.
  2. Nanesite proteinsku masu na lice kozmetičkom četkom. Ostavite područja oko očiju i usta čistim, jer je koža ovde vrlo nežna i može postati crvena kao odgovor na aktivno delovanje proizvoda.
  3. Uzmite papirne salvete ili komade toaletnog papira. Ovo je odlučujući trenutak koji garantuje magični efekat maske...
  4. Stavite salvete na vrh tučenog belanca, pa postavite na lice. Neko vreme ćete izgledati kao mumija, ali onda će vaša koža postati poput anđela!
  5. Namižite površinu salvete belancima kako bi papir postao proziran.
  6. Neka se maska potpuno osuši. Potrebno je samo 30 minuta! Ovo je pravi kozmetički salon kod kuće... Suve maramice lako će se oljuštiti sa kože.
  7. Nakon postupka operite se mlakom vodom i nanesite omiljeno hidratantno sredstvo na lice.Voala, ti si lepotica! Posle prvog pokušaja, koža će postati baršunasta, sitne bore će se izravnati, pore će se očistiti. Za ljude sa problematičnom kožom proteinska maska je spas. Takođe ima svojstva protiv starenja.

Ova slatka devojka u videu će vam pokazati kako pravilno napraviti proteinsku masku sa maksimalnim prednostima za vašu kožu. Odlična alternativa skupoj maski za lice!

Čudesno dejstvo proteinske maske je lako objasniti. Supstanca ovotransferin u belancu ubija bakterije, a kalijum, fosfor, cink, jod i drugi elementi garantuju sužavanje pora, glatku kožu i pomažu u održavanju ukupnog tonusa. Ova maska se može raditi prilično često... Za žene osetljive i suve kože takođe je pogodna, ali samo u kombinaciji sa medom ili maslinovim uljem.

Deleći naš članak s prijateljima, pomoći ćete im da izgledaju neodoljivo! Ključ dobrog raspoloženja svih žena je odličan izgled.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE