Horoskopski znaci koji nisu podložni ciganskoj magiji

Horoskopski znaci koji nisu podložni ciganskoj magiji

Da li verujete da ciganska magija deluje? Dovoljno je samo pogledati gataru u oči i progovoriti, čim izgubite kontrolu nad onim što se dešava. Već počinjete da verujete u predviđanja i pratite njene reči. Ali postoji izuzetak od pravila. Ovo su znaci horoskopa na koje ciganska magija ne utiče.

Cigani koriste različite tehnike kako bi im pomogli da saznaju informacije o klijentu. Zatim grade predviđanja i nateraju ih da veruju u njih. Naravno, sve ovo se radi ne besplatno, već za velike sume novca.

HOROSKOPSKI ZNACI NA KOJE CIGANSKA MAGIJA NE UTIČE

Prema horoskopu, postoje znaci koji su otporniji na ciganske magije. Postoje tri znaka zodijaka koji nisu podložni ciganskoj magiji.

Škorpija

Ovaj znak od mladosti gradi snažnu zaštitu od spoljašnjeg sveta. Ciganski trikovi ne deluju na Škorpije. Oni sami mogu da praktikuju hipnozu, jer nisu podložni uticaju drugih ljudi. Sva mistika leži u sposobnosti Škorpije da isključi svoj unutrašnji dijalog. Ovaj znak horoskopa akumulira energiju za stvaranje i uliva poverenje. Samo samohipnoza može biti jača od hipnoze.

Jarac

Jarac jedva pušta ljude u svoj unutrašnji svet. Novim ljudima je još teže da znaju šta je Jarcu na umu. Ova odbrana odlično funkcioniše protiv ciganske magije. Inače, jarčevi najčešće zauzimaju kulturološki stav kada su u defanzivi. Umeju da ljubazno slušaju i ignorišu nepotrebne informacije. Imamo mnogo da naučimo od njih.

Racionalno razmišljanje ovog znaka spašava ga od trikova. Jarac se odmah oseća lažnim ili prevarantskim. Neće verovati Ciganima, jer se seća logičnog i ispravnog suda da im ne veruje. Tako jednostavno i istinito.

Devica

Device stalno analiziraju svet. Oni dovode u pitanje sve što se dešava, uključujući i predviđanja Cigana. Ovaj znak želi da dovede prevarante u čistu vodu. Čini se da Device ne mogu da prepuste kontrolu nad svojim mozgom nekom drugom. Stoga ih je teško hipnotisati.

Generalno, što je znak zodijaka upečatljiviji, to lakše utiče na hipnozu. Pogotovo ako je u pitanju ciganska magija. Odmah vide koga mogu da zavrnu. I iskorištavaju lakovernost naivnih ljudi.

Koji god da je vaš znak, zapamtite: ne treba verovati prevarantima. Ako želite da razumete svoj život, bolje je da odete kod psihologa. Ne verujte svoju sudbinu lopovima i strancima. Srećno!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE