Horoskopski znaci na putovanju

Horoskopski znaci na putovanju

U putu: Ovan se nervira što ne ide brže, a Devica zbog mrva koje su se pojavile nakon što je Škorpija krišom pojela sendvič da joj niko ne bi tražio "griz".

 Strelac je nabio sunčane naočare i skinuo japanke, pa bose noge digao na sedište ispred sebe zbog čega se Rak rasplakao.

Blizanac je već promenio nekoliko statusa na Fejsbuku: "Krećemo", "Krenuli smo", "Evo idemo", "Super nam je", "Evo Škorpija jede, Rak plače, Ovan mi ide na živce…"

Vaga pazi da se ne pogužva i ljubazno moli Bika da se makne od nje sa čokoladom i sokom jer će joj uflekati bermude.

Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju.

Jarac prebrojava novce i računa koliko mogu u proseku potrošiti po danu,

Vodolija isprobava masku za ronjenje.

Riba spava.

"Thank God, stigli smo", stavlja Blizanac novi status na Fejsbuk. Vodolija lajka. Ovan je već u moru.

Škorpija je skupa s torbom zauzela kupatilo zbog čega Vaga plače ispred vrata jer se mora hitno presvući i popraviti frizuru.

Devica ima nervni slom jer je u apartmanu već totalni nered, niko nije raspremio stvari! Strelac je otišao u obilazak mesta, Bik po ribu za roštilj, Rak kuva supicu za sve njih. Jarac još jednom prebrojava novac i cenka se s gazdom apartmana. Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

"Juhuuu, evo nas na plaži", Blizanac objavljuje novu fotku na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru: na slici je Devica ispod šešira s obodom prečnika metar i po, a u ruci drži kremu sa zaštitnim faktorom 50. Rak je zamotan u peškir s likovima iz crtanih filmova. Vaga ima kupaći kostim u vrednosti polovnog automobila. Lav pokazuje savršenu figuru, Riba se ne vidi od vlastitog fotoaparata, a Strelac Lavu i Vagi drži rogove od dva prsta.

Škorpija je okrenula leđa i zabranila da je taguju. Vodolija se slika s ronilačkom maskom i perajama, Jarac ima tri knjige pod rukom, Bik liže sladoled. Ovna nema slici, otplivao je 200 metara.
"Party Night", tvituje Blizanac i ne objavljuje sliku jer su pocrvenili na suncu svi osim Device. Bik je raspalio roštilj, a Lav tvrdi da on to zna bolje.

Strelac je pozvao komšiluk na party, Škorpiji se to nije svidelo pa se mrgodi u ćošku. Rak svima servira tanjiriće i nutka ih voćem. Vaga je u večernjoj haljini i nagovara Ribu da je slika u svim pozama. Vodolija predlaže da se sutra ide na kurs ronjenja ili u podvodni ribolov, Jarac na tabletu računa da li je to isplativo. Ovan je otišao na noćno plivanje.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE