1 dan posta podmlađuje telo za 3 meseca!

1 dan posta podmlađuje telo za 3 meseca!

Ako je vaše zanimanje takvo da po ceo dan ne držite ništa teže od računarskog miša, a noge vas bole ne od dugog hodanja, već od stalnog sedenja na stolici, svakako treba isprobati praksu terapijskog jednodnevnog posta.

Iz školskih udžbenika o anatomiji poznato je da hrana prolazi kroz creva čoveka u roku od 2 dana, pa se jednodnevno uzdržavanje od hrane ne može nazvati postom. Pravilno organizovan i vođen dan posta ne može na bilo koji način naštetiti organizmu (pod uslovom da nema gastrointestinalnih bolesti), ali doneće dosta koristi!

GLADOVANJE NA 1 DAN

Ako jednom nedeljno sebi uredite dan posta, neverovatne promene u telu neće dugo čekati.

  1. Sledećeg dana, odraz u ogledalu će otvoreno oduševiti: koža će postati glatka i iznutra se osvetliti! Natečenost lica i vrećice ispod očiju će se smanjiti.
  2. Tokom dana medicinskog posta, creva će u potpunosti ukloniti ostatke hrane. Probavni trakt će raditi kao sat.
  3. Nemojte se iznenaditi kada stojite na vagi: ​​bar 1 kg će nestati! Važno je samo da tu kilažu ne povratite sutradan... Za dugoročne pozitivne rezultate, redovno upražnjavajte dane posta.
  4. Normalizovaćete metaboličke procese u telu. Takođe, tokom apstinencije od hrane proizvodi se hormon rasta koji kod odraslih pomaže u povećanju mišićne mase, jačanju kostiju i razgradnji telesne masti.
  5. Moći ćete da aktivirate rad mozga, podstaknete ga da traži nova rešenja i nestandardne izlaze iz situacija. Neki čak pokazuju kreativnost i želju za duhovnim rastom!
  6. Pomoći ćete telu da se bori protiv različitih bolesti. Post postiže značajno smanjenje rizika od kardiovaskularnih bolesti, ateroskleroze, broja napada i njihovog intenziteta kod astme, a kratkotrajni post mobiliše imunološki sistem tela.
  7. Negiraćete psihološku vezanost za hranu, a loša navika neprestanog žvakanja nestaće sama od sebe.

1 dan u nedelji bez hrane nije tako težak, ali kakav osećaj snage tek pruža! Verujte mi, to je moguće, pogotovo ako se pravilno prilagodite i motivišete se predstojećom transformacijom i oporavkom.

Pomozite svojim prijateljima da steknu lakoću i zdravlje - podelite ovaj članak!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE