Rešite se „mlitavih ruku“. Jednom zasvagda!

Rešite se „mlitavih ruku“. Jednom zasvagda!

Tokom vruće letnje sezone svi žele da nose lagane majice i košulje bez rukava. Ali često to ne možete priuštiti, jer vas je sramota... vaših ruku. Vreme je da priznate gorku istinu: zbog mlitavih ruku osećate se nesigurno i izgleda potpuno neprivlačno.

Neki je ovaj problem došao sa godinama, a mnogi su se suočili sa njim jednostavno zato što se nisu bavili fizičkim vežbama ili su stekli par kilograma viška. Žene često imaju takozvane „žele ruke“ posle trudnoće kao rezultat hormonalnih promena u telu.

Bez obzira na razlog, ako takav problem postoji, morate preći na radikalnu akciju.

Srećom, danas postoji mnogo načina za poboljšanje ove situacije. Da biste to uradili, morate shvatiti da samo vežbanje neće biti dovoljno.

Ako napumpate mišiće, ali oni će i dalje biti prekriveni slojem masti, spolja se ništa neće promeniti. Stoga mnogi donose radikalnu odluku da smršaju. Ali i ovde treba da budete krajnje iskreni: gubitak kilograma sam po sebi može samo da tanji ruke, ali bez vežbanja pogled i dalje neće biti tako privlačan.

Zbog toga je neophodno uravnotežiti ishranu i fizičku aktivnost tako da rade u parovima, a postizanje postavljenog cilja je efikasno.

DIJETA PROTIV "MLITAVIH RUKU"

Sigurno je svima poznato zlatno pravilo: hrana koju jedete u velikoj meri utiče na vaš izgled. Zato počnite da jedete losos, koji pomaže u vlaženju kože. Pored ribe, u prehranu treba dodati i limunsko voće (naročito limun i pomorandže), jagode, kupine. Ova hrana je bogata vitaminom C, koji pomaže telu da proizvodi kolagen.

  1. teletina
  2. piletina
  3. lešnik (lešnik)
  4. grašak
  5. sočiva
  6. badem

VEŽBE PROTIV "MLITAVIH RUKU"

S obzirom na to da malo menjate hranu, želećete da to pojačate vežbama za zatezanje kože ruku. Redovno obavljanje ovih vežbi pomoći će vam da učvrstite i zategnete kožu.

  1. Sklekovi su klasična i izuzetno efikasna metoda protiv mlitavih ruku. Lezite na pod, možete malo saviti kolena. Uverite se da su vam ruke u ravni sa ramenima. Glavna stvar je da leđa držite uspravno kada savijete laktove i spustite se, a takođe ne zaboravite da ustajete laganim tempom.
  2. Korišćenje bučica je još jedan izlaz. Stav: jedna noga napred, druga pozadi. Jednom rukom možete da se držite za klupu ili neku drugu površinu, dok se druga ruka sa bučicom podiže u visinu ramena. Ne zaboravite da menjate ruke.
  3. Takođe možete povećati opterećenje vežbama sa bučicama. Raširite noge u širini ramena. Prvo podignite ruke u visinu ramena (savijte lakat tako da izlazi ugao od 90 stepeni), a zatim iznad glave. Tako zadajete „dvostruki udarac“ svojim mlitavim rukama. Ne zaboravite da držite leđa uspravno dok vežbate!

Kao što vidite, ako pristupite sveobuhvatnom pristupu ovom problemu, vrlo brzo će biti moguće potpuno ga se rešiti. Za samo nekoliko nedelja primetićete da su vam ruke postale zategnute.

Ali ne zaustavljajte se na tome - radite ono što treba dok ne postignete savršene rezultate. A onda ne oklevajte: leti ćete izgledati jednostavno zapanjujuće! Podelite ovaj post sa prijateljima - neka i oni sada počnu da se pripremaju za vruću sezonu.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE