Savet stručnjaka: Kako prirodnim putem sniziti krvni pritisak

Savet stručnjaka: Kako prirodnim putem sniziti krvni pritisak

Visok krvni pritisak problem je poznat većini ljudi danas. Mnogo je razloga za to: nedostatak sna, pušenje, alkohol, stres, slana hrana, višak kilograma. Da biste normalizovali krvni pritisak, potrebno je da promenite ishranu i razmislite o zdravom načinu života. Ali ovo ne pomaže uvek... A rizik od sticanja hipertenzije raste samo sa godinama.

Proizvođači lekova imaju koristi od toga smišljanjem svih vrsta magičnih lekova za snižavanje krvnog pritiska, koji, avaj, ponekad više nanose štetu nego korist.

Pošto je ovaj problem prilično čest, „Dnevni Magazin“ je odlučio da podeli sa vama jedinstvenu prirodnu metodu za snižavanje krvnog pritiska. Sama metoda potiče iz kineske medicine. Sve što treba da uradite je da pronađete liniju na licu i lako je izmasirate. Pa, krenimo!

KAKO SNIZITI KRVNI PRITISAK

Izvođenje vežbi

Tačke 1 i 2
Linija počinje odmah ispod ušne školjke i spušta se niz vrat kako je prikazano. Ne pritiskajte ovu liniju, samo je lagano masirajte od početka do kraja, nežno dodirujući vrhovima prstiju. Ponovite postupak 10 puta na obe strane glave.

Tačka 3
Sledeći red počinje u visini ušne školjke (oko 1 cm od uha) i kreće se u luku prema nosu. Vrhovima prstiju lagano masirajte liniju sa obe strane. Ne vršite pritisak jako na kožu. Tokom masaže, pokušajte da se opustite, razmislite o pozitivnom rezultatu.

Ova vežba za 5 minuta dovodi cirkulaciju krvi u savršeno stanje: prirodan i bezopasan način za smanjenje krvnog pritiska kod kuće.

Zabeležite ovu jedinstvenu metodu kineske medicine i recite nam svoje utiske u komentarima. I vašim prijateljima će biti korisno da to znaju!

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE