Evo šta se događa sa vašim telom ako mesec dana jedete 2 banane svakog dana!

Evo šta se događa sa vašim telom ako mesec dana jedete 2 banane svakog dana!

Nedavno sam sprovela zanimljiv eksperiment na svom telu. Svaki dan sam jela 1 bananu kao međuobrok nakon doručka, a nagradila sam se još 1 bananom za desert nakon ručka. Rezultat mi se toliko svideo da sam želela da kažem svojim prijateljima!

Nešto se promenilo u meni, počela sam da izgledam mnogo bolje! Blagodati banana za telo bile su odmah očigledne. Podočnjaci i vrećice ispod očiju, blaga podbulost ujutru i suva koža su nestali. Lice je osveženo i podmlađeno, čak su i bore manje primetne!

Napadi zgaravice su mi nestali, a hemoglobin mi se čak i povećao, a uveče sam počela da se osećam manje umorno. Da budem iskrena, nisam se ni nadala tako briljantnom rezultatu kada sam započela ovo iskustvo..

ZAŠTO SU BANANE TOLIKO ZDRAVE

Blagodati banana su nesporne: bogate su vlaknima i složenim ugljenim hidratima. Banane sadrže i kalijum i magnezijum, koji jačaju kardiovaskularni sistem. Banana sadrži 3 vrste prirodnih šećera - saharozu, glukozu i fruktozu, što promoviše dobru funkciju mozga i povećava ukupni nivo energije.

Banane sadrže vitamin B6, a to odlično deluje na žensko telo. PMS neprimetno nestaje ako u tom periodu konzumirate banane!

Čovek treba svakodnevno da jede određenu količinu voća da bi ostao zdrav! Ovo često zanemarujemo... Grickajući banane, obezbedićete telu sve potrebne minerale i vitamine, a sigurno nećete zaboraviti ni na negovanu dnevnu dozu voća.

Banane temeljito žvačite dok ih jedete: one su teško svarljive. Dobro prožvakana banana će se bolje svariti i osećaćete se sjajno!

Podelite sa prijateljima ovu malu tajnu koja produžava mladost! Zbog lepote i zdravlja možete sebi priuštiti 2 banane dnevno.

LIKE LIKE LIKE -> Pratite nas na FACEBOOK-U!

Sviđa ti se? Podeli sa prijateljima!

KLIKNITE LIKE